Natūralus inulinas (1kg)
100% natūralūs inulino milteliai išgauti iš trūkažolių šaknų. Tirpus skaidulų šaltinis yra puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam padidinti savo kasdienį skaidulų kiekį.
- CPI1
- Saldikliai
Saugus apmokėjimas internetu.
Nemokamas pristatymas nuo 60.00 Eur.
Aprašymas
Šis aukštos kokybės, 100% natūralūs inulino milteliai yra išgauti iš trūkažolių šaknų. Puikus tirpus skaidulų šaltinis yra puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam padidinti savo kasdienį skaidulų kiekį. Inulinas lengvai tirpsta vandenyje ir gali būti įtrauktas į jūsų kasdienį racioną be jokio nerimo - pilant į vandenį, kava, arbatą, kokteilius, kepinius ar kitus jums patinkančius maisto produktus. Taip pat gerai žinoma, kad inulinas pagerina miego kokybę.
Dalis inulino neįsisavinama žarnyne ir dalyvauja virškinime kaip maistinė ląsteliena. Tuo pačiu inulinas visų pirma lėtina angliavandenių ir riebalų pasisavinimą, o tai taip pat svarbu sergantiems cukriniu diabetu. Visų antra, jis suriša ir šalina iš organizmo cholesterolį, sunkiuosius metalus ir kitas toksines medžiagas, susidarančias arba patenkančias į žarnyną. Trečias svarbus momentas yra tas, kad inulinas yra viena iš pačių efektyviausių normalios žarnyno mikrofloros atstatymo priemonių.
Taip pat inulinas turi didelę reikšmę sveikiems kaulams. Skildamas žarnyne, jis sudaro didelį kiekį organinių rūgščių, kurios greitina maistinio kalcio jonizacijos procesą ir tuo pačiu ženkliai gerina jo pasisavinimo efektyvumą. Reguliariai vartojant inuliną įvyksta cukraus kiekio kraujyje sumažėjimas ir pagerėja fiziologinis insulino efektyvumas, o tai lemia I ir II tipo cukrinio diabeto profilaktiką ir ženklų sergančiųjų šiomis ligomis būklės pagerėjimą. Inulinas ne tik normalizuoja angliavandenių apykaitą, bet ir skatina cholesterolio sumažėjimą kraujyje, tuo pačiu mažindamas širdies ir kraujagyslių ligų riziką.
Sudedamosios dalys: inulinas.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 874 kJ / 208 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 7 g |
- iš jų cukrų | 0 g |
- iš jų poliolių | 0 g |
Skaidulinės medžiagos | 90 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0,1 g |
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.